makarna
MALZEMELER
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet dolmalık biber
10
adet mantar
3 diş sarımsak
1 su bardağı domates sos
Tuz,karabiber
1,5 tatlı kaşığı pul biber
300 gr kangal sucuk
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 su bardağı parmesan yoksa kaşar
1/2 paket makarna spagetti harici
YAPILIŞI
Zeytinyağında biber, mantar, sarımsak , sucuğun yarısını soteleyin. Üzerine domates sos ekleyip tuz,karabiber ve pul biber ile tatlandırın. 1 bardak kaşar ve parmesan peynirini ayrıca pişirdiğiniz sosu haşlanmış makarnaya döküp karıştırın. Fırın tepsisine doküp üzerine kaşar, mantar, biber ve sucuk ile süsleyin. 180 derecede peynirler erir erimez fırını kapatın .
Yorumlar