makarna

MALZEMELER

3 yemek kaşığı zeytinyağı

2 adet dolmalık biber

10 
adet mantar

3 diş sarımsak

1 su bardağı domates sos

Tuz,karabiber

1,5 tatlı kaşığı pul biber

300 gr kangal sucuk

2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

1 su bardağı parmesan yoksa kaşar

1/2 paket  makarna spagetti harici

YAPILIŞI

Zeytinyağında biber, mantar, sarımsak , sucuğun yarısını soteleyin. Üzerine domates sos ekleyip tuz,karabiber ve pul biber ile tatlandırın. 1 bardak kaşar ve parmesan peynirini ayrıca pişirdiğiniz sosu haşlanmış makarnaya döküp karıştırın. Fırın tepsisine doküp üzerine kaşar, mantar, biber ve sucuk ile süsleyin. 180 derecede peynirler erir erimez fırını kapatın .

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar