babagannuş

 

 

 MALZEME

  • 3 adet büyük boypatlıcan 750,,1000 gr
  • 3 adet kırmızı biber
  • 4 adet yeşil biber acı veya tatlı
  • 2 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığıtuz
  • 1 tatlı kaşığınar ekşisi
     
     
    YAPIMI 
     

    Patlıcan, domates ve biberleri közleyin.

    Közlenen sebzelerin kabuklarını soyun.

     patlıcanları gelişi güzel DOĞRAYIN

    Diğer sebzeleri de küp küp doğrayın.

    Sarımsakları ezin. Zeytinyağı, nar ekşisi, ve tuz ile karıştırın.

    Bütün malzemeleri bir kaba alın, karıştırın

    1 SAAT KADAR DOLAPTA BEKLETİP YİYİN


     
     
     
     
     
     

Yorumlar

Popüler Yayınlar