MAYONEZ YAPIMI
2 AD YUMURTA
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ MÜMKÜNSE ZEYTİN YAĞI EN İYİSİ SUSAM YAĞI
YARIM ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI LİMOM SUYU [GERÇEK LİMON]
1 TATLI KAŞIĞI ÜZÜM SİRKESİ
YAPIMI
TÜM MALZEMELER ODA SICAKLIĞINDA OLMALISIVI YAĞ HARİÇ TÜM MALZEMEYİ BLENDER A KOYUN DUŞÜK HIZDA 30 SAN KADAR KARIŞTIRIN SIVI YAĞI BİR ŞİŞEYE KOYUN BLENDER IN AĞZINDAN İPLİK GİBİ AKITIN BU ARADA IZI ARTTIRIN SIVI YAĞIN YARISINDA KOYULAŞMAYA BAŞLAYACAKTIR SIVI YAĞ BİTENE KADAR DEVAM EDİN EĞER MAYONEİNİZ TUTMAZ İSE 1 AD YUMURTA SARINIA 1 ÇAY KAŞIĞI LİMON SUYU VE BİR TATLI KAŞIĞI SICAK SU KOYUP BUNU BLENDER DAKİ KARIŞIMA DÜŞÜK HIZDA YAVAŞÇA EKLEYİN NOT:DOLAPTA 3 GÜN SAKLAYABİLİRSİNİZ AHANDA SİZE KATKISIZ MAYONEZZZZZZ
Yorumlar